Bekijk zomereditie Contact magazine voor regio IJmond

Delen via:   
25 / 08 / 2022

Van ons Contact Magazine voor omwonenden in regio IJmond + geïnteresseerden is weer een nieuwe zomerse uitgave verschenen. In deze uitgave een aantal interessante artikelen over geluidswerende maatregelen voor het transformatorstation, archeologische vondsten uit de Noordzee en natuurlijk , de aanleg van de kabels op land en op zee. Daarnaast schoven we bij een van de strandhuisbewoners aan de keukentafel voor een gesprek over haar ervaringen tijdens de werkzaamheden op het strand van Heemskerk/Wijk aan Zee.

Rond vrijdag 25 augustus ligt het magazine bij de omwonenden op de mat. Daarnaast leggen we er een aantal neer in de gemeentehuizen van Velsen, Beverwijk en Heemskerk.

> Bekijk het online magazine : https://projecten.tennet.eu/contact-nieuwsmagazine-noz-hollandse-kust-regio-ijmond-augustus-2022/

Een papieren exemplaar ontvangen?

Wilt u toch graag een papieren exemplaar ontvangen? Stuurt u dan een bericht naar roos.jurriens@tennet.eu dan sturen we u een exemplaar toe. Ook kunt u zich inschrijven voor de digitale nieuwsbrieven en het digitale Contact magazine, zo ontvangt u deze dan vanzelf in uw digitale postbus.

> Inschrijven voor de nieuwsbrief kan hier

Heeft u een vraag dan kunt u deze hier stellen.