Kijk mee over de schouders van onze collega’s tijdens de bouw van het transformatorstation

Delen via:   
17 / 06 / 2021

Op ons terrein aan de Zeestraat in Beverwijk is de bouw van het transformatorstation in volle gang. Achter de hekken is aannemer BAM druk bezig én zijn de eerste contouren nu duidelijk zichtbaar. Bovenop de bouwkuipen voor de kelders en de bekistingen met wapeningsstaal komen straks de wanden te staan die de hoogspanningsinstallaties afschermen.

In onderstaande vlog vertelt bouwleider Niels Kooij over de werkzaamheden en wat er de komende tijd gaat gebeuren. De vlog van Niels is de eerste in een reeks videoberichten waarmee we u willen meenemen in het bouwproces. Vanaf nu brengt elke maand één van onze collega’s een videoverslag uit van de voortgang en wat er allemaal op stapel staat. Zo kunt u volgen wat er achter de hekken gebeurd.

De vlog van Niels bekijken? Klik op de link hieronder.

Transport bouwmateriaal
Binnenkort verwachten we een groot deel van het bouwmateriaal, zoals de prefab wanden van de transformatorgebouwen. Deze worden met vrachtwagens vervoerd over Tata Steel terrein waarmee een groot deel van de vrachtwagens niet over de Zeestraat hoeft te rijden.

Blijf op de hoogte
Vindt u het interessant om het project te volgen en wilt u actuele informatie ontvangen over de werkzaamheden? Dan kunt u daarvoor gratis de TenneT BouwApp downloaden in de App Store (iOS) of Google Play (Android) of bezoek ons informatiecentrum aan de Zeestraat 250 voor tekst en uitleg (nu nog op afspraak in verband met de Coronamaatregelen).

Heeft u een vraag dan kunt u deze hier stellen.