Uitnodiging informatiebijeenkomst 24 augustus 2021 over de werkzaamheden op en rond strand Noorderbad

Delen via:   
10 / 08 / 2021

Informatiebijeenkomst in Moriaan vorig jaar september. Foto: Jorrit ’t Hoen.

In de komende jaren worden de windparken Hollandse Kust (noord) en (west Alpha) aangesloten op het landelijke hoogspanningsnet. Hiervoor legt TenneT elektriciteitskabels aan van de platformen op zee naar het hoogspanningsstation langs de A9 in Beverwijk. In september 2021 starten de werkzaamheden op het strand ter hoogte van Noorderbad.

24 augustus
We kunnen ons goed voorstellen dat u als bewoner uit de directe omgeving vragen heeft over de werkzaamheden en wat u daarvan mag verwachten. Daarom organiseren we op dinsdag 24 augustus tussen 19.00 en 21.00 uur samen met onze aannemers NRG (aanleg landkabel) en JLC (aanleg zeekabel) een informatiebijeenkomst voor bewoners en geïnteresseerden in de sporthal van de Moriaan in Wijk aan Zee. Tijdens deze bijeenkomst zullen we u uitgebreid informeren over de werkzaamheden en de planning en is er volop gelegenheid om al uw vragen met ons te delen.

Aanmelden en vragen
Graag horen we vooraf of u aanwezig bent op de informatieavond en met hoeveel personen u komt. Dan kunnen wij in verband met COVID-19 zorgen voor passende maatregelen. U kunt zich aanmelden tot 20 augustus 2021. Ook kunnen we ons voorstellen dat u vragen heeft. We verzoeken u uw vragen op voorhand via de mail met ons te delen. Op die manier kunnen we tijdens de online bijeenkomst zoveel mogelijk vragen zo gericht mogelijk beantwoorden. U deelname en vragen kunt u mailen aan: isabel.nunes.van.den.hoven@tennet.eu

Overzicht
Hieronder in het overzicht vindt u alvast de werkzaamheden die onze aannemers gaan uitvoeren op een rij. Een overzicht van eerder gestelde vragen over de werkzaamheden (op de informatiebijeenkomsten in maart 2021) vindt u hier ook.

Heeft u een vraag dan kunt u deze hier stellen.