Bezoek het informatiecentrum Net op Zee in Landhuis Tusschenwijck

Delen via:   
15 / 12 / 2020

TenneT vindt het belangrijk om iedereen in de omgeving goed te informeren over de bouw van de nieuwe hoogspanningverbinding van onze Net op Zee projecten Hollandse Kust (noord), (west Alpha) en (west Beta) en over de netuitbreiding Beverwijk en Oterleek. Dat doen we op verschillende manieren, maar het liefst in de vorm van persoonlijk contact bij ons in het informatiecentrum aan de Zeestraat 250 in Wijk aan Zee. Nog wel beperkt, maar op aanmelding, kunt u ons komen bezoeken in het landhuis of we kunnen een van de werkterreinen bezoeken. Er mogen maximaal vier bezoekers per keer binnen.

Openingstijden 
Maandagochtend: 10.00 tot 13.00 uur
Woensdagochtend: 10.00 tot 13.00 uur
Vrijdagochtend: 10.00 tot 13.00 uur

In de periode van 28 mei t/m 8 juli liggen het ontwerp-inpassingsplan en de ontwerp-besluiten (vergunningen) van Hollandse Kus (west Beta) in ons informatiecentrum ter inzage. U bent van harte welkom om de stukken in te komen zien. U kunt contact met ons opnemen en dan plannen we een afspraak die u past.

Na de zomervakantie hopen we ook één zaterdag per maand open te kunnen. Een afspraak maken om het informatiecentrum te bezoeken kan via: infocentrumwijkaanzee@tennet.eu of bel met ons informatienummer via: 0800 836 63 88.

Het informatiecentrum
In het informatiecentrum kunt u onze maquette bekijken, filmpjes en een interactieve kaart met onze projecten van onze projecten. U mag zelf langs de informatiewanden lopen of ik geef u meer informatie over de laatste stand van zaken van de werkzaamheden of een presentatie over de projecten. 

Adres en bereikbaarheid
Het informatiecentrum bevindt zich aan de Zeestraat 250 in Beverwijk. Er is voldoende parkeerruimte bij het Landhuis.

Entree informatiecentrum in Landhuis Tusschenwijck.

Heeft u een vraag dan kunt u deze hier stellen.