Informatieavond op 15 juli gemist? Bekijk de opnames, presentatie en FAQ

Delen via:   
22 / 07 / 2021

We blijven graag in gesprek met onze stakeholders, zowel offline als online. Zo organiseerden we op 15 juli een online informatiebijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst informeerden we deelnemers over de stand van zaken van het project en presenteerden we de voorlopige resultaten van de onderzoeken naar de milieueffecten van de kabel, zowel op land als in het Veerse Meer. Ook stonden we stil bij de geluidsaspecten van het converterstation op land. Deelnemers konden vragen stellen via de chat.

Dagvoorzitter en omgevingsmanager Johanna Breuning: "Hoewel het goed is om op deze manier in gesprek te blijven en online de projectvoortgang te kunnen delen, gaat er niets boven persoonlijk contact. Na de zomer hopen we weer bijeenkomsten op locatie te organiseren."

Heeft u de bijeenkomst gemist, of wilt u deze nogmaals bekijken?

Dat kan: de opnames van de bijeenkomst vindt u hier, evenals de presentatie en het overzicht van tijdens de bijeenkomst gestelde vragen en antwoorden (FAQ).

Deel 1: Algemene projectupdate

Deel 2: Onderzoeken Veerse Meer

Deel 3: Onderzoeken landtrace en converterstation

Bijeenkomst over bemaling en verzilting op 15 september aanstaande

Voor grondeigenaren en grondgebruikers organiseren we op woensdag 15 september een aparte bijeenkomst over de thema's bemaling en verzilting. Zij hebben hiervoor een uitnodigingsbrief per post ontvangen. Bent u grondeigenaar of grondgebruiker en heeft u geen brief ontvangen? Laat het ons dan weten door een e-mail te sturen naar ijmuidenveralpha@netopzee.eu, zodat wij u alsnog kunnen uitnodigen.

Heeft u een vraag dan kunt u deze hier stellen.