Even voorstellen: Patrick Mulder, projectmanager Witteveen + Bos

Delen via:   
23 / 11 / 2020

Geboren en getogen in hartje Amsterdam, woon ik inmiddels een jaar in Muiden. Met veel plezier, maar wel een beetje wennen, want het is buiten de ring ;) Ik woon daar met mijn Colombiaans/Nederlandse vrouw (ontmoet op het werk), dochter (13 jaar) en zoon (9 jaar). Thuis spreken we een mengelmoes van Nederlands en Spaans.

De foto verbeeldt mijn grootste hobby: vissen. Ik doe aan wedstrijdvissen in teamverband en wordt samen met mijn teamleden daarvoor gesponsord. Als team zijn we inmiddels 6x Nederlands kampioen geworden en heb ik in heel Europa wedstrijden gevist. Als de gelegenheid zit voordoet, wordt het af en toe ook spectaculairder. Op de foto is een kleine zwartpunt haai te zien, die ik afgelopen winter in Kaapverdië ving en ook weer terugplaatste.

Waarvoor ben je in dit project verantwoordelijk?
Vanuit Witteveen+Bos ben ik projectmanager voor de opdracht van TenneT voor het opstellen van het milieueffectrapport en de vergunningsaanvragen. Daarnaast assisteren wij op het gebied van omgevingsmanagement en techniek. Vanuit mijn rol en ervaring probeer ik telkens vooruit te kijken en accenten te leggen om TNW NOZ weer beter te maken. Hoe kunnen we de samenwerking en afstemming verbeteren, welke thema’s vragen een duwtje, etc. Ik doe dat samen met een relatief jong, gedreven en enthousiast team van W+B collega’s aangevuld met enkele ervaren collega’s.

Heeft u een vraag dan kunt u deze hier stellen.