Resultaten online tevredenheidsonderzoek bekend

Delen via:   
05 / 06 / 2020

Onlangs vroegen we u mee te werken aan een online tevredenheidsonderzoek over de inzet van communicatie voor het project Net op zee Ten noorden van de Waddeneilanden. 18 procent van u nam de moeite om de vragenlijst in te vullen. Hartelijk dank daarvoor.

Het gemiddelde cijfer voor de communicatie en contacten met TenneT is een 6,8. Dit is 0,4 meer dan andere infrastructurele projecten in Nederland die een gemiddelde van 6,4 krijgen. Uit het onderzoek blijkt dat vooral de georganiseerde informatieavonden (cijfer: 7,1), de werksessies (7,1) en persoonlijke contacten (7) erg gewaardeerd worden. De brieven krijgen de laagste waardering (5,9). U gaf ons in de open vragen ook suggesties en verbeterpunten mee zoals meer betrokkenheid van omwonenden, meer begrijpelijke taal in de brieven en meer feitelijke informatie. Daar waar we kunnen, werken we aan verbeteringen.

We zullen dit soort onderzoeken regelmatig herhalen om te peilen hoe de tevredenheid zich ontwikkeld. We hopen dan ook weer op u te mogen rekenen.

Heeft u een vraag dan kunt u deze hier stellen.